FLOKA Studentredaksjon

Vi må si nei til oppdrag, hjelp oss!

Kulturkalenderen for campus Lillehammer har blitt så populær nå at vi må takke nei til oppdrag fra det kommersielle markedet. Vil du lære å sette opp kampanjer i digitale og sosiale kanaler på oppdrag for kunder?

Photo by Branden Tate on Unsplash

Ta kontakt med oss i dag for å bli med på et team som får praktisk erfaring med å sette opp og gjennomføre markedsføringskampanjer i META Business Suite for Facebook og Instagram, SnapChat eller Google annonsering i tillegg til digital innholdsmarkedsføring å våre nettsider.

Studentredaksjonen Floka.no selger promoteringspakker for arrangementer fra det kommersielle markedet på campus Lillehammer, dette kan være aktører som Lillehammer kino, Perfect Escape, Høgskolen i Innlandet eller Lillehammer Live.

Det alle har til felles er at de anser studenter som en målgruppe de ønsker å nå gjennom våre kanaler og dette gir oss, som studenter, en unik mulighet for å omforme det vi lærer om til praksis og kunne teste ut ulike teorier i trygge rammer.

Jeg vil være med i Studentredaksjonen Floka
Studentredaksjon - HINN - Floka

Studentredaksjonen

Studentredaksjonen Floka.no er studentportalen for og av studenter ved Høgskolen i Innlandet. Vi har den beste kulturkalenderen for studentene som samler alt som skjer inn i en kalender! Kom og spis kjeks med oss hver mandag fra 14:00 i Samlingspunktet ved Studenten Kaffebar!
Ta gjerne kontakt om du lurer på noe, send oss en epost her!

Translate

EnglishFrenchGermanItalianNorwegianSpanish

Våre studentpodkaster!

Følg oss på Facebook eller Instagram

X