FLOKA Studentredaksjon

VG kronikk og 16 Ukers Helvete

Hva skjer om du inviterer folk du såvidt har møtt til en ærlig samtale om livet og alt det innebærer? I dagens episode får vi besøk av to fantastiske mennesker som sammen utgjør podcast-duoen «Junibarna»!

Juni Hoem har nylig skrevet en kronikk i VG om det mye omdiskuterte programmet til Discovery/TVNorge som heter «16 Ukers Helvete». Du kan lese kronikken til Juni her.

Fører slike programmer til skam og selvforakt? Er det et underholdningsprogram eller livsstilsprogram? Og er ikke treningen god nok med mindre du spyr og gråter? Dette er noen av temaene vi snakker om i dagens pod.

Trykk play her:

Gud og Hvermann er en podcast hvor Markus Lunner snakker med gud og hvermann om alt fra gud til hverdagen. Konseptet baserer seg på at vi møter på mange mennesker hver dag uten å ta oss tid til å bli bedre kjent med hver enkelt. Hva skjer om du inviterer folk du såvidt har møtt til en ærlig samtale om livet og alt det innebærer? Det vil Markus finne ut av, og i denne podkasten inviterer han derfor gud og hvermann for å sette av en time til å bli bedre kjent.

Ønsker du å lage prodkast om noe? Studentredaksjonen Floka.no har eget studio på studiested Lillehammer, se her for mer informasjon.

Avatar photo

Markus Lunner

Reporter – Psykologistudent og podkastentusiast med stor interesse for medmennesker og personlige historier. Hvis du ikke ser meg intervjue noen, så finner du meg garantert på radiorommet. #gudoghvermann

Translate

EnglishFrenchGermanItalianNorwegianSpanish

Våre studentpodkaster!

Følg oss på Facebook eller Instagram

X