FLOKA Studentredaksjon

Tinder – himmel, helvete eller en dose flaks?

Nå skal du få høre en av mine flere erfaringer med Tinder, og denne historien er nokså CRINGE! Dette er forresten hva du ikke bør gjøre på første date, så ikke vær som meg i denne situasjonen.

Har du stått foran badet, planlagt antrekket til den minste detalj og gjort klar sminken de siste to timene? Jeg er sikker på at du ikke er alene. I denne spalten vil jeg høre dine historier, både kvinner og menn.

Send deres historier til Floka, gjerne under et anonymt navn, og del dine frustrasjoner. Vi vil også gjerne høre suksesshistorier, og hva dere mener er kilden til en suksessfull date. Hva er the dos and don’ts? Kanskje vi andre kan lære av dere, og ikke havne i den evige, miserable tinderfellen.

Vel, det startet med at jeg snakket med en fyr, vi utvekslet meldinger og han spurte om jeg ville møte han ute på byen en lørdagskveld på Nikkers. Jeg tenkte at det hørtes jo koselig ut, samt at vi var ute med andre venner og det ville føles uformelt. Ettersom jeg begynte med noen shotter på vors, og begynte å bli nokså full, sendte jeg melding til han at det var best å møtes en annen dag. Men han beroliget meg med han også var ute på vors, og gledet seg til å møte meg.

Ok, tenkte jeg, samtidig som jeg bekymret meg litt for hvordan de shottene ville ta seg ut. Mens jeg sto generelt ustødig på Nickers, ticket det inn en melding om at han sto utenfor i gaten. Jeg tok motet til meg og gikk ugrasiøst ut. Husker ikke så mye av første hilsen, eller at vi gikk mot Brennis. Det lille jeg husker var at jeg delte hele min livshistorie, og skremte antagelig livskiten ut av han med mine issues. Godt førsteinntrykk, ikke sant? Og han var komplett edru hele kvelden.

Dagen etter sendte jeg han en melding og spurte han om møtet: Det eneste jeg fikk tilbake var 🙂 og det ga meg mer enn nok svar om hva han satt igjen med etter den daten.

Tanker jeg har hatt i ettertiden, er:

Hva hvis jeg ikke hadde vært så snydens borte vekk?

Ghosted AF

Kunne han vært min Prince Charming? Antageligvis ikke, men jeg ville ikke ha skremt bort den stakkars mannen. Så nå ruller jeg ballen til dere, og kanskje jeg deler flere tinder – historier etterhvert. Tro meg, det har samlet seg mange opp gjennom årene som singel student. I tillegg ønsker jeg at dere deler deres suksesser, sånn at jeg ikke totalt mister håpet her. Takk.

Du kan gjerne ta kontakt med meg gjennom kontaktskjemaet. Vi vurderer også å lage en podcast – serie som vil gi dette en spennende tvist. Sammen kan vi løfte oss selv opp fra tidligere Tinder katastrofer, lære av våres åpenbare svakheter og forhåpentligvis finne drømmepartneren.

Blir brukt til kontaktinformasjon og lagt til i vårt nyhetsbrev for fremtiden.
Blir brukt for å sjekke at de som melder seg på er aktive studenter ved Høgskolen i Innlandet.
Avatar photo

Laila Mari Krøkje

Translate

EnglishFrenchGermanItalianNorwegianSpanish

Våre studentpodkaster!

Følg oss på Facebook eller Instagram

X