FLOKA Studentredaksjon

Ta en kakao med oss i Laget!

Laget Lillehammer ønsker å sette fokus på de store spørsmålene i livet, uansett religion eller livssyn, men alltid til en kopp kakao. Vi samles rundt bordet på Studenten, se etter lagsplakaten og sett deg ned sammen med oss!

Laget er en kristen studentorganisasjon som holder til på skoler over hele verden, og også på Lillehammer. Vår hovedaktivitet er Lagsmøtene. Det er en lavterskel møteplass hvor vi først og fremst kommer som vi er og drikker en kopp kakao. På møtene ønsker vi å sette fokus på de store spørsmålene i livet ut fra et kristent ståsted. Når det er sagt må de presiseres at alle er velkommen, uansett livssyn!

Vårt hovedmål er å gi kristne studenter et fellesskap på høyskolen og en arena der nysgjerrige kan få stille spørsmål. Så er det viktig for oss at det skal være lett å komme, og at det kan være et avbrekk i en hektisk studiehverdag.

Lagsmøtene er hver onsdag kl. 15.00 rundt bord på studenten, se etter lagsplakatene, trykk på arrangementet for å få mer informasjon.

23feb14:0015:00LAGSMØTEHøgskolen i Innlandet:Campus: Lillehammer

Til slutt et bibelvers å ta med seg inn i en stressende studiehverdag:

Bevar ditt hjerte framfor alt du bevarer, for livet går ut fra det

Ordspråkene 4:23

Skulle du synes at dette var så interessant at du vil engasjere deg, skal du vite at vi er et ukomplisert styre på 3 personer. som tar deg i mot med åpne armer! Kom i så fall innom på et lagsmøte eller kontakt oss på Facebook.

Kunne du tenke deg å bli medlem av vårt studentlag, kan du melde deg inn her, trykk her, eller sende inn din kontaktinformasjon, så tar vi kontakt med deg.

Jeg vil være med i Laget Lillehammer!
Avatar photo

Line Løseth

Nettredaktør - vaksen student med interesse for reiseliv, strategi, destinasjonsutvikling, prosjektleiing, kommunikasjon, arrangement og marknadsføring. #nynorsktilverda

Translate

EnglishFrenchGermanItalianNorwegianSpanish

Våre studentpodkaster!

Følg oss på Facebook eller Instagram

X