FLOKA Studentredaksjon

Suksess for studentportalen Floka.no

Siden studiestart 2021 har vi hatt gjennomsnittlig 170 studenter innom nettsidene hver eneste dag! Det er knallbra for en ny studentportal! Nå frir vi til alle studentgrupper, linjeforeninger og organisasjoner om å bli med i Redaksjonen og mange er allerede med!

Her ser du de 3 mest populære sidene hentet fra vår Google Analytics. Den aller mest populære er startsiden, deretter kalendersiden og så gjorde adventskalenderen vår til jul, der vi ga bort premier og gavekort for over kr. 13 500,- et stort inntrykk på studentene. Når vi slår sammen kalendersidene for hvert studiested er kulturkalenderen vår mest besøkte.

Har du sett vår kalender, trykk her? Den samler hele 500 aktører inn i en kalender for studentene og du kan selvsagt velge ditt studiested Hamar, Elverum, Lillehammer og Rena.

Floka.no skal være en studentportal som samler alle trådene for studenter, derav navnet Floka.no. Nå har vi fridd til alle studentgrupper, linjeforeninger og organisasjoner på tvers av alle studiesteder for å bruke vår felles kanal til å kommunisere til studentene, der de får sin egen spalte med egen bio og lenker til deres sosiale medier, har du sett artiklene vi har publisert så langt, trykk her?

Hva ønsker vi at de skal publisere til studentene?

Innlegg i sosiale medier er ikke søkbare i søkemotorer som Google, Safari, Bing osv. og har man i tillegg en lukket gruppe på Facebook, blir det dobbelt hemmelig. Studenter som søker på sine interesser med nøkkelord vi legger inn i artiklene, vil da finne dere og medlemsmassen vil øke i tillegg til at dere får mer synlighet for deres nettverk!

Studentredaksjonen Floka.no tror på at hvis alle studentgrupper, linjeforeninger og organisasjoner kan fortelle gjennom bilde, tekst og video om hvilke verv de har, hva de tilbyr av aktiviteter og hvilke arbeidsoppgaver de har i sine verv på en måte det er lett å finne og identifisere seg med, tror vi at det blir lettere å rekruttere de til å ta engasjement og stille som kandidat til de vervene i etterkant.

Ønsker du mer informasjon om samarbeidet, kan dere kikke på denne landingssiden, trykk her.

Har du lyst til å skrive artikler, lage podkast, promotere arrangementer, drive med rekruttering eller markedsføring? Kom innom vår workshop og se oss spise litt kjeks, snakke om markedsføring og le mye sammen i Samlingspunktet ved Studenten Kaffebar mandager fra 14:00 eller send oss din kontaktinformasjon, så tar vi kontakt med deg. Du kan også få en kjeks, eller to!

Jeg vil være med i Studentredaksjonen Floka
Studentredaksjon - HINN - Floka

Studentredaksjonen

Studentredaksjonen Floka.no er studentportalen for og av studenter ved Høgskolen i Innlandet. Vi har den beste kulturkalenderen for studentene som samler alt som skjer inn i en kalender! Kom og spis kjeks med oss hver mandag fra 14:00 i Samlingspunktet ved Studenten Kaffebar!
Ta gjerne kontakt om du lurer på noe, send oss en epost her!

Translate

EnglishFrenchGermanItalianNorwegianSpanish

Våre studentpodkaster!

Følg oss på Facebook eller Instagram

X