FLOKA Studentredaksjon
Studentredaksjon - HINN - Floka

Studentredaksjonen Floka.no

Vi er en liten redaksjon som jobber med å samle alle trådene inn i ulike typer innhold, som arrangementer, redaksjonelt innhold, podkast, seminarer og show. Vi har to formater, digitale medier gjennom Floka og audiovisuelle medier gjennom INNpust. Formålet vårt er å vise alt i en portal, så du slipper å oppsøke mange sider for å finne frem.

[efb_feed fanpage_id=»flokastudentredaksjon» type=»page» words_limit=»50″ post_limit=»6″ skin_id=»8824″ cache_unit=»1″ cache_duration=»days» live_stream_only=»0″ load_more=»1″ links_new_tab=»1″ show_like_box=»0″]

 

Fast skrivekveld hver torsdag

Har du lyst til å stikke innom og snakke med oss eller kikke på hva vi gjør?
Vi møtes hver torsdag etter studiestart i august på Samlingspunktet ved Studenten fra 14:00 – 18:00. Vi møtes og skriver, diskuterer og finner på noe sammen.

Vi har ingen medlemsregistering, det er bare å stikke innom «any given» torsdag, sende oss en epost her, besøke oss i våre sosiale medier eller fylle ut skjemaet under.

Avatar photo

Markus Lunner

Reporter – Psykologistudent og podkastentusiast med stor interesse for medmennesker og personlige historier. Hvis du ikke ser meg intervjue noen, så finner du meg garantert på radiorommet. #gudoghvermann

Translate

EnglishFrenchGermanItalianNorwegianSpanish

Våre studentpodkaster!

Følg oss på Facebook eller Instagram

X