FLOKA Studentredaksjon

Smake E-stoffer, jævla Jonas og samboer-helvete

En ny soldat har falt, og Erlend ligger hjemme med manflu. Derfor har ingen ringere enn en kjekk, morsom og teknisk brilliant kar (hans egne ord) steppet inn som vikar; nemlig Markus fra «Gud & Hvermann» og «Den Lille Fjollepodden».

I denne episoden blir det ordentlig aggressiv stemning når det blir snakket om studentstipend, samboerskap og firkanter i Skytten. Og ikke minst er det noe ekstra deilig som skal slurpes på i Sans meg, som også muligens kan være kreftfremkallende – hvem vet. 

Trykk play og hør vår nyeste episode her:

Erlend Sande og Juni Hoem er elever ved høgskolen i Innlandet, og studerer TV. De er ler av det aller meste, og prøver å gi alle rundt seg et smil om munnen. I podcasten JUNIBARNA deler de av seg selv gjennom spalter som «Hva faen er greia», «Sans Meg» og «Horoskop».

Ønsker du å lage podkast om noe? Studentredaksjonen Floka.no har eget studio på studiested Lillehammer, se her for mer informasjon eller send inn din kontaktinformasjon her.

Avatar photo

Juni Hoem

Podkaster - TV-Registudent som elsker å dele flauser, frustrasjoner og gode historier fra eget liv. Jeg elsker å skravle, og du kjenner meg lett igjen på min høye latter. #junibarna

Avatar photo

Erlend Sande

Podkaster - TV-Ledelsesstudent som alltid prøver å finne humor i livets opp og nedturer. Jeg lærte å snakke i ung alder og har aldri stoppet å snakke siden det. Jeg har en bred sans for humor og ønsker å snakke med alle og enhver. #junibarna

Translate

EnglishFrenchGermanItalianNorwegianSpanish

Våre studentpodkaster!

Følg oss på Facebook eller Instagram

X