FLOKA Studentredaksjon

Presidentvalget sett i bakspeilet

Innlandet studerer utlandet. Vi kikker på valget i USA i 2020 sammen med Lilyhammer-panelet Ole O.Moen, Svein Melby, Laila Bokhari og ordstyrer Ole Gunnar Austvik.

Mye har forandret seg i det amerikanske politiske landskapet siden forrige lunsjseminar. Den andre riksrett-saken mot tidligere president Donald J. Trump er ferdig og det republikansk partiet er fortsatt splittet. En av de mest destruktive pandemiene i moderne amerikansk historie herjer fortsatt. Det ligger et stort ansvar på president Joe Biden sine skuldre.

Hva har han så langt gjort? Hva kommer han til å gjøre? Og hvordan vil dette politiske skifte på andre siden av Nord-Atlanteren påvirke oss?

Vi har nok en gang samlet Lilyhammer-panelet for å opplyse og diskutere konsekvensene av et av de mest spennende presidentvalgene til nå. Hva har fremtiden har å bringe?

Korte innledninger ved:

  • Ole O. Moen, Professor i nordamerikastudier UiO
  • Svein Melby, Seniorforsker og amerikaekspert ved Institutt for forsvarsstudier (IFS)
  • Laila Bokhari, Tidl. statssekretær SMK og UD. Harvard Kennedy School.
    Ordstyrer er Ole Gunnar Austvik, professor i politisk økonomi ved HiNN. Harvard Kennedy School

Dette seminaret ble tatt opp 18. februar 2021

Produsert av Innpust – studentavis og podkast på Lillehammer!

Avatar photo

Line Løseth

Nettredaktør - vaksen student med interesse for reiseliv, strategi, destinasjonsutvikling, prosjektleiing, kommunikasjon, arrangement og marknadsføring. #nynorsktilverda

Translate

EnglishFrenchGermanItalianNorwegianSpanish

Våre studentpodkaster!

Følg oss på Facebook eller Instagram

X