FLOKA Studentredaksjon

Podkast høres kult ut! Hva, hvem, hvor og hvordan finner du ut her.

Studentredaksjonen inviterer deg til seminar, der vi lærer mer om planlegging, gjennomføring og prosesser. Hva trenger du av utstyr til opptak og streaming, og i tillegg får du gratis pizza. Kan det bli bedre?

Hvorfor trenger vi ikke si noe om, fordi det er gøy, vel!

Programmet for seminaret
-vi skal holde det kort og søtt, samt at vi spanderer pizza etterpå!

17:00 Velkommen – Markus Lunner, podkastredaktør i Studentredaksjonen
17:10 Promotering og publisering – Line Løseth, nettredaktør i Studentredaksjonen
17:20 Markus Lunner fra podkasten «Gud & Hvermann» om prosesser og planlegging
17:30 Håkon Boye Bergum fra podkasten «Tribunesliterne» 
17:45 John Are Andreassen fra studentpodkasten «INNimellom»
18:00 Felles måltid pizza på langbord i Studenten, her snakker vi sammen om ideer og samarbeid mens det er hver sin gang å bli med på visning og testing av opptak i studio. 

Meld deg på her

Skriv inn ditt studentnummer.
Er du ikke student, tilkommer det kr. 100,- som betaling for pizza.
Si ifra om du allergier eller preferanser for pizzaen 🙂

Tribunesliterne er en podkast om Mjøsas stolthet – Lillehammer Ishockeyklubb, GET ligaen, samt mer eller mindre interessant hockeyrelatert prat. Hockeyklubben har stor lokal forankring og spiller i tidligere Kristins hall, nå Eidsiva Arena i Lillehammer med rundt 10 000 publikummere. Vertskapet er Håkon Boye Bergum, Espen Skoglund og Hans Kristian Valset.

INNimellom er en studentpodkast av, for og med studenter ved Høgskolen i Innlandet, vertskap er John Are Andreassen og Amanda Westerheim og er et samarbeid mellom Høgskolen i Innlandet og Studentsamskipnaden i Innlandet.

Gud & Hvermann er en studentpodkast hvor vert Markus Lunner, snakker med gud og hvermann om alt fra gud til hverdagen. Konseptet baserer seg på at vi møter på mange mennesker hver dag uten å ta oss tid til å bli bedre kjent med hver enkelt. Hva skjer om du inviterer folk du så vidt har møtt til en ærlig samtale om livet og alt det innebærer?

Håper vi sees mandag 22. november kl. 17:00

Avatar photo

Line Løseth

Nettredaktør - vaksen student med interesse for reiseliv, strategi, destinasjonsutvikling, prosjektleiing, kommunikasjon, arrangement og marknadsføring. #nynorsktilverda

Translate

EnglishFrenchGermanItalianNorwegianSpanish

Våre studentpodkaster!

Følg oss på Facebook eller Instagram

X