FLOKA Studentredaksjon

Nye podkastepisoder laget av høgskolens egne studenter!

Har du vært for opptatt med eksamenslesing i det siste at du har glemt å sjekke FLOKA sine nye podkastepisoder? Ikke fortvil! Her får du en oversikt over det beste av podkaster produsert av studentene ved HiNN.

Og de nominerte er:

Gud & Hvermann :

Rolf Jacob Thommessen er en fantastisk adonis født og oppvokst i Norges OL-navle kjent som Lillehammer. Han studerer psykologi ved Høgskolen i Innlandet, har 32 år med erfaring som menneske på planeten Tellus og det har vært en ren glede å ha denne mannen i studio. Så hva venter du på? Få på deg headsettet og kos deg til det tyter ut av øra! God Lytting!

Junibarna:

Denne episoden er det full overtenning hos Junibarna. Juni har masse og lite konstruktiv energi og synger drikkeviser, og overbeviser Erlend om å få seg Tinder. Erlend ber Trondheims ordører sette seg på en stol med tegnestift og kun drikke lunken kaffe. Denne episoden slår et slag for telt-russen, men selvfølgelig også solformørkelser.

Markus leser noe:

I episode #4 av Markus leser noe leser Markus «Loud Luxury 2022» av Ballinciaga. Trenger vi å si mer?

Hang In There:

Since a time machine has not existed yet, let’s listen to Hang On This Day to travel back to the past with Hang and see what happened on 01/05 a few or many years ago! 

Innimellom:

Er det porno som skaper dagens usikkerheter? Og hvordan er det egentlig å snakke høyt om sex? Med oss i studio har vi Marita Vik og det blir snakk om alt fra «liggelister» til hvordan klare å si nei.

Ønsker du å lage podkast om noe? Studentredaksjonen Floka.no har eget studio på studiested Lillehammer, se her for mer informasjon eller send inn din kontaktinformasjon her.

Avatar photo

Markus Lunner

Reporter – Psykologistudent og podkastentusiast med stor interesse for medmennesker og personlige historier. Hvis du ikke ser meg intervjue noen, så finner du meg garantert på radiorommet. #gudoghvermann

Translate

Våre studentpodkaster!

Følg oss på Facebook eller Instagram

X