FLOKA Studentredaksjon

Nye podkastepisoder på FLOKA sin kanal!

Denne påsken har FLOKA hatt sin egen påskekrim, likevel har vi også publisert flere nye episoder av studentenes egne podkaster. Her får du en liten oversikt over de nyeste episodene du kanskje har gått glipp av.

Har påsken bydd på mye strev og styr? Kanskje har det vært såpass mye å gjøre at du har glemt å ta en tur innom FLOKA sin Spotify-kanal for å oppdatere deg på de nyeste episodene fra dine favoritt podkaster? Null stress, her er episodene du kanskje gikk glipp av i løpet av påskeferien:

Gud & Hvermann :

Sara Jonsdatter Almaas er ikke datteren til Jon Almaas og studerer psykologi ved Høgskolen i Innlandet. I denne episoden snakker vi blant annet om hva slags folk som studerer psykologi og Sara forklarer hva «Yes Theory» er og hvordan det har påvirket livet hennes. Dette er en artig episode med en super dame, så sleng på deg headsettet og bli med på moroa. God lytting!

Hang In There:

Hang is back with the third episode of Hang In There. Are you curious about where the guest is from?
Did you know that this semester, Høgskolen i Innlandet in Lillehammer welcomed 55 students from the Netherlands, and 46 of them are Dutch? Today, let’s meet one of the Dutchies: Philip Kraaijenhof.

Spoiler alert: Although he is not Asian Philip, he can cook Asian, especially Japanese dishes really well. Why? Just listen to this podcast and find out for yourself 😉
 Welcome to Hang In There (HIT), a podcast series hosted by Hang – Spring 2022 exchange student! HIT is where Hang and her beloved friends talk about some random topics to get to know each other more.
Today, let’s meet Hang’s special guest from 
the Czech Republic: Markét, and listen to their conversation about hobbies, dream jobs, and of course, Easter!.

Junibarna:

I den siste episoden før påske later Junibarna som at de har fått jobb i morgenradio, og deler erfaring med å leke Securitas vakt i timesvis. I tillegg har Erlend funnet ut noe helt banebrytende om Balbergkampen, og Juni drømmer seg tilbake til den gode russetiden. Alt dette kan du høre nå!

Fjollepodden:

Gutta fra DLFP er tilbake! Og for å feire fjollens dag, 1. April, har gutta i fjollepodden fått besøk av Lillehammers «Queen of Comedy», selveste Martha Kabatanchi! Det nærmer seg generalprøve for Pål sitt første standupshow, og i den anledning prøver vi å få litt tips og triks fra Martha Kabatanchi. Hun har drevet med stand up i flere år og har mye bra kompetanse å dele med fjolsa i DLFP. Det blir mye fjoll, latter og god s i dagens episode, så sleng deg i Fjolls-Roycen og bli med!

Ønsker du å lage podkast om noe? Studentredaksjonen Floka.no har eget studio på studiested Lillehammer, se her for mer informasjon eller send inn din kontaktinformasjon her.

Avatar photo

Markus Lunner

Reporter – Psykologistudent og podkastentusiast med stor interesse for medmennesker og personlige historier. Hvis du ikke ser meg intervjue noen, så finner du meg garantert på radiorommet. #gudoghvermann

Translate

EnglishFrenchGermanItalianNorwegianSpanish

Våre studentpodkaster!

Følg oss på Facebook eller Instagram

X