FLOKA Studentredaksjon

Mullah Krekar, sitcom og habanero

I denne episoden av Junibarna får Erlend og Juni besøk av Erlends klassekamerat Trym, og det blir latter, sinne og ikke minst; grusomheter fra Mesna mat.
Hva slags karakterer ville vi vært i en sitcom og hvorfor hater Erlend True Crime? Hvor sterk er egentlig en habanero og hvorfor snakker Juni så mye om Mullah Krekar om dagen? Hør mer i den nyeste episoden av Junibarna.

Trykk play og hør de her

Erlend Sande og Juni Hoem er elever ved høgskolen i Innlandet, og studerer TV. De er ler av det aller meste, og prøver å gi alle rundt seg et smil om munnen. I podcasten JUNIBARNA deler de av seg selv gjennom spalter som «Hva faen er greia», «Sans Meg» og «Horoskop».

Ønsker du å lage podkast om noe? Studentredaksjonen Floka.no har eget studio på studiested Lillehammer, se her for mer informasjon eller send inn din kontaktinformasjon her.

Avatar photo

Juni Hoem

Podkaster - TV-Registudent som elsker å dele flauser, frustrasjoner og gode historier fra eget liv. Jeg elsker å skravle, og du kjenner meg lett igjen på min høye latter. #junibarna

Avatar photo

Erlend Sande

Podkaster - TV-Ledelsesstudent som alltid prøver å finne humor i livets opp og nedturer. Jeg lærte å snakke i ung alder og har aldri stoppet å snakke siden det. Jeg har en bred sans for humor og ønsker å snakke med alle og enhver. #junibarna

Translate

EnglishFrenchGermanItalianNorwegianSpanish

Våre studentpodkaster!

Følg oss på Facebook eller Instagram

X