FLOKA Studentredaksjon

Momo på Instagram, jul på Tenerife og samlivsbrudd!

Hvordan har de eldre overtatt Facebook og hva planlegger de nå å gjøre med Instagram? Hvorfor vil man ligge på en strand på julaften og hvordan reagerer Juni og hennes samboer på ukens dramatiske horoskop? Nysgjerrig? Hør på «Junibarna» da vel!

I den tredje episoden av «Junibarna» har de en helt spesiell gjest i studio, nemlig Juni’s mye
omtalte samboer, Jon, bedre kjent som mannen som tar Movember på alvor. Juni og Jon har planlagt en «Sans meg» til Erlend, og det ryktes om at det skal smakes i blinde. I tillegg er horoskopet for uken svært dramatisk for Jon og Juni’s videre samboerskap. Hør dette og mer på Spotify!

I podkasten «Junibarna» møtes Erlend Sande og Juni Hoem i studio, og deler alt mellom
himmel og jord. De elsker å underholde lytterne sine, og utfordrer hverandre både psykisk og fysisk hver eneste uke. Erlend studerer TV- Ledelse og Juni studerer TV- Regi ved Høgskolen i Innlandet.

Følg dem på Instagram.

Avatar photo

Erlend Sande

Podkaster - TV-Ledelsesstudent som alltid prøver å finne humor i livets opp og nedturer. Jeg lærte å snakke i ung alder og har aldri stoppet å snakke siden det. Jeg har en bred sans for humor og ønsker å snakke med alle og enhver. #junibarna

Avatar photo

Juni Hoem

Podkaster - TV-Registudent som elsker å dele flauser, frustrasjoner og gode historier fra eget liv. Jeg elsker å skravle, og du kjenner meg lett igjen på min høye latter. #junibarna

Translate

EnglishFrenchGermanItalianNorwegianSpanish

Våre studentpodkaster!

Følg oss på Facebook eller Instagram

X