FLOKA Studentredaksjon

Max Gripp – Livserfaring, kvinner og dopamin

Podcasten Gud og Hvermann har bikket 30 episoder og for å feire har vi invitert Max Gripp, som nylig bikket 30 år!

Ukens gjest er Max Gripp! Forrige gang Max var gjest i studio ble vi sittende å preike om løst og fast i over 3 timer(!) og det er fortsatt episoden med desidert flest avspillinger.

Selv om ukens episode ble et par timer kortere denne gangen, er det minst like mye moro for unga, så få det på og lytt til øra detter av. God lytting!

Trykk play her for litt gratis godis:

Gud og Hvermann er en podcast hvor Markus Lunner snakker med gud og hvermann om alt fra gud til hverdagen. Konseptet baserer seg på at vi møter på mange mennesker hver dag uten å ta oss tid til å bli bedre kjent med hver enkelt. Hva skjer om du inviterer folk til en ærlig samtale om livet og alt det innebærer? Det vil Markus finne ut av, og i denne podkasten inviterer han derfor gud og hvermann for å sette av en time til å bli bedre kjent.

Ønsker du å lage podkast om noe? Studentredaksjonen Floka.no har eget studio på studiested Lillehammer, se her for mer informasjon eller send inn din kontaktinformasjon her.

Avatar photo

Markus Lunner

Reporter – Psykologistudent og podkastentusiast med stor interesse for medmennesker og personlige historier. Hvis du ikke ser meg intervjue noen, så finner du meg garantert på radiorommet. #gudoghvermann

Translate

EnglishFrenchGermanItalianNorwegianSpanish

Våre studentpodkaster!

Følg oss på Facebook eller Instagram

X