FLOKA Studentredaksjon

KONSPIRASJONSTEORI, NAZI DONALD OG LØGN

Denne uken diskuteres det hett i studio om konspirasjonsteorien om Balbergkampen, og Juni og Erlend prøver å finne på løgner om seg selv.

Juni er kjapt innom tematikken om at verden går under, men det blir heldigvis raskt god stemning igjen under Sans Meg når Erlend får stimulert sine sanser og får terapi sponset av en barnehage fra Drammen. Hør episoden nå!

Trykk play og hør vår nyeste episode her:

Erlend Sande og Juni Hoem er elever ved høgskolen i Innlandet, og studerer TV. De er ler av det aller meste, og prøver å gi alle rundt seg et smil om munnen. I podcasten JUNIBARNA deler de av seg selv gjennom spalter som «Hva faen er greia», «Sans Meg» og «Horoskop».

Ønsker du å lage podkast om noe? Studentredaksjonen Floka.no har eget studio på studiested Lillehammer, se her for mer informasjon eller send inn din kontaktinformasjon her.

Avatar photo

Juni Hoem

Podkaster - TV-Registudent som elsker å dele flauser, frustrasjoner og gode historier fra eget liv. Jeg elsker å skravle, og du kjenner meg lett igjen på min høye latter. #junibarna

Avatar photo

Erlend Sande

Podkaster - TV-Ledelsesstudent som alltid prøver å finne humor i livets opp og nedturer. Jeg lærte å snakke i ung alder og har aldri stoppet å snakke siden det. Jeg har en bred sans for humor og ønsker å snakke med alle og enhver. #junibarna

Translate

EnglishFrenchGermanItalianNorwegianSpanish

Våre studentpodkaster!

Følg oss på Facebook eller Instagram

X