FLOKA Studentredaksjon

KONKURRANSE Rena: Vinn et MEGADIGERT påskeegg!

Floka.no kommer til Rena for å snakke med dere hva dere liker å gjøre på campus Rena. Kom, si hei og fortell oss litt om dere, så kan dere også vinne 3 kg påskegodter!

Du slipper å shoppe nammenam på leeeenge! Hva foretrekker du?

Hva er mest digg?

Vi står på stand like ved kantinen mandag 4. april fra 12-14, kom og hils på oss!

04apr10:0012:00Floka.no kommer til Rena! Vinn megadigert påskeegg!!Høgskolen i Innlandet:Campus: Rena

Vi ser at ved å samle arrangementer fra mange aktører fra Rena og omegn inn i en floke på Floka.no får studentene valgmuligheter når dere ønsker å finne på noe, da sjekker man bare kalenderen og ser hva som skjer.

Samtidig ønsker vi at alle samfunnene, studentgruppene, linjeforeningene og organisasjonene skal bruke Floka.no for å kommunisere til studentene gjennom en kanal. Da slipper man å hoppe fra side til side for å holde seg oppdatert.

Bli med i konkurransen her, så får du en til to eposter i måneden (mest trolig bare en) som en påminnelse om å sjekke ut kalenderen, lytte til en kul studentpodkast eller en artikkel fra ditt studiested.

Har du et spørsmål til oss, eller kunne tenke deg å være med å være med i Studentredaksjonen Floka.no for å skrive noe, lage studentpodkast eller drive med markedsføring? Send oss en epost her!

Studentredaksjon - HINN - Floka

Studentredaksjonen

Studentredaksjonen Floka.no er studentportalen for og av studenter ved Høgskolen i Innlandet. Vi har den beste kulturkalenderen for studentene som samler alt som skjer inn i en kalender! Kom og spis kjeks med oss hver mandag fra 14:00 i Samlingspunktet ved Studenten Kaffebar!
Ta gjerne kontakt om du lurer på noe, send oss en epost her!

Translate

EnglishFrenchGermanItalianNorwegianSpanish

Våre studentpodkaster!

Følg oss på Facebook eller Instagram

X