FLOKA Studentredaksjon

KONKURRANSE Campus Lillehammer: Vinn megadigert påskeegg!

Hjelp oss å finne kandidater til ledige verv for campus Lillehammer neste semester, så trekker vi ut en vinner av 3 kg påskegodter i et megadigert påskeegg!

Bilde: Candy King

Vi trenger flere til å ta ledige verv og bidra til at studentene på alle campus får delta på kule arrangementer og aktiviteter! Du vet at det er de frivillige som sørger for dette, ikke sant? Vi håper du stikker innom MiniFestivalen tirsdag 29. mars fra 11:00 – 14:00 i Glassgården utenfor kantina

29mar09:0012:00Frivillig - Minifestival på campusHøgskolen i Innlandet:Campus: Lillehammer

Bare de kuleste unga har ledige verv! Det har vært vanskelig å finne de nå pga korona, men kanskje du kan nominere noen, eller er det deg? Kjenner du noen som er kule med stort nettverk, som har briljert med sine synspunkt og meninger i gruppearbeid eller fra klassen din, som tydeligvis burde ta et par frivillige verv? Tell us!

Bare i Lillehammer har vi hele 28 studentgrupper og linjeforeninger som jobber sammen for å møtes og planlegge, søke om midler til og gjennomføre hundrevis av arrangementer hvert eneste semester. Hver av de gruppene og foreningene har hvert sitt styre som har årsmøter på denne tiden av året.

Hva er mest digg?

Vi trenger flere navn på listen til å ta de ledige vervene, kan du nominere noen, så trekker vi en vinner av et megadigert påskeegg proppet av påskegodter. Du trenger ikke shoppe nammenam på leeeeenge!

Denne konkurransen er for Lillehammer

Jeg vil vinne 3 kg. påskeegg! Lillehammer
Skriv fornavn og etternavn.
Har du flere navn, sett et komma mellom hver person.
Studentredaksjon - HINN - Floka

Studentredaksjonen

Studentredaksjonen Floka.no er studentportalen for og av studenter ved Høgskolen i Innlandet. Vi har den beste kulturkalenderen for studentene som samler alt som skjer inn i en kalender! Kom og spis kjeks med oss hver mandag fra 14:00 i Samlingspunktet ved Studenten Kaffebar!
Ta gjerne kontakt om du lurer på noe, send oss en epost her!

Translate

EnglishFrenchGermanItalianNorwegianSpanish

Våre studentpodkaster!

Følg oss på Facebook eller Instagram

X