FLOKA Studentredaksjon

Kåte damer, Siv Jensen og bad boys

Har Erlend en taktikk når han skal gjøre inntrykk på damene, hva skal Siv Jensen gjøre videre i sin karriere og liker Juni good boys eller bad boys? Hør mer i den nyeste episoden av JUNIBARNA.


I årets første episode av JUNIBARNA prøver Erlend og Juni å finne ut av hvem som skal bli den nye styrelederen i Rosenborg og hvorfor veiarbeidere tilsynelatende aldri gjøre noe på jobb. Erlend har et intimt spørsmål til Juni og Juni lærer mer om Erlends flørtete side. Hør podcasten på Spotify.

Erlend Sande og Juni Hoem er elever ved høgskolen i Innlandet, og studerer TV. De er engasjere historiefortellere med glimt i øyet, som både irriterer og gleder seg over små og store ting i studentlivet.

Hør podcasten på Spotify

Avatar photo

Juni Hoem

Podkaster - TV-Registudent som elsker å dele flauser, frustrasjoner og gode historier fra eget liv. Jeg elsker å skravle, og du kjenner meg lett igjen på min høye latter. #junibarna

Avatar photo

Erlend Sande

Podkaster - TV-Ledelsesstudent som alltid prøver å finne humor i livets opp og nedturer. Jeg lærte å snakke i ung alder og har aldri stoppet å snakke siden det. Jeg har en bred sans for humor og ønsker å snakke med alle og enhver. #junibarna

Translate

EnglishFrenchGermanItalianNorwegianSpanish

Våre studentpodkaster!

Følg oss på Facebook eller Instagram

X