FLOKA Studentredaksjon

Junibarna – Episode 18: Freestyle, brannfakler og FNs drikkeleker

Duoen kjent som Junibarna er tilbake med nok en episode og og igjen serverer de mye moro for unga! Det blir blant annet snakk om verdensfred og drikkeleker i FN, så her er det ingen grunn til å vente med å få det på!

Etter en lang uke har Juni og Erlend gått bananas! Begge har hatt travle uker og har flust å fortelle om. Juni kaster brannfakler om Batman. Ikke minst har vi kommet frem til noen tiltak for verdens fred!

Trykk play og hør vår nyeste episode her:

Erlend Sande og Juni Hoem er elever ved høgskolen i Innlandet, og studerer TV. De er ler av det aller meste, og prøver å gi alle rundt seg et smil om munnen. I podcasten JUNIBARNA deler de av seg selv gjennom spalter som «Hva faen er greia», «Sans Meg» og «Horoskop».

Ønsker du å lage podkast om noe? Studentredaksjonen Floka.no har eget studio på studiested Lillehammer, se her for mer informasjon eller send inn din kontaktinformasjon her.

Avatar photo

Juni Hoem

Podkaster - TV-Registudent som elsker å dele flauser, frustrasjoner og gode historier fra eget liv. Jeg elsker å skravle, og du kjenner meg lett igjen på min høye latter. #junibarna

Avatar photo

Erlend Sande

Podkaster - TV-Ledelsesstudent som alltid prøver å finne humor i livets opp og nedturer. Jeg lærte å snakke i ung alder og har aldri stoppet å snakke siden det. Jeg har en bred sans for humor og ønsker å snakke med alle og enhver. #junibarna

Translate

EnglishFrenchGermanItalianNorwegianSpanish

Våre studentpodkaster!

Følg oss på Facebook eller Instagram

X