FLOKA Studentredaksjon

Junibarna – Episode 17: MELK, JÆVLA TIK TOK TREND OG FRITT VILT

Juni og Erlend er tilbake med en splitter ny episode av Junibarna! Ukas episode inneholder mye godis for øra og mye moro for unga, så få det på!

I denne episoden er det til Junis store glede endelig Erlend som er forbanna i «hva faen er greia». Juni deler en deilig, pinlig og brutal historie om en gang hun var i kontakt med sine instinkter fra urtiden, og det Erlend gir helseråd ettersom han er hobbylege.

Trykk play og hør vår nyeste episode her:

Erlend Sande og Juni Hoem er elever ved høgskolen i Innlandet, og studerer TV. De er ler av det aller meste, og prøver å gi alle rundt seg et smil om munnen. I podcasten JUNIBARNA deler de av seg selv gjennom spalter som «Hva faen er greia», «Sans Meg» og «Horoskop».

Ønsker du å lage podkast om noe? Studentredaksjonen Floka.no har eget studio på studiested Lillehammer, se her for mer informasjon eller send inn din kontaktinformasjon her.

Avatar photo

Juni Hoem

Podkaster - TV-Registudent som elsker å dele flauser, frustrasjoner og gode historier fra eget liv. Jeg elsker å skravle, og du kjenner meg lett igjen på min høye latter. #junibarna

Avatar photo

Erlend Sande

Podkaster - TV-Ledelsesstudent som alltid prøver å finne humor i livets opp og nedturer. Jeg lærte å snakke i ung alder og har aldri stoppet å snakke siden det. Jeg har en bred sans for humor og ønsker å snakke med alle og enhver. #junibarna

Translate

EnglishFrenchGermanItalianNorwegianSpanish

Våre studentpodkaster!

Følg oss på Facebook eller Instagram

X