FLOKA Studentredaksjon

Fjollepodden LIVE fra Studenten!

Da varre dæggærn døtte sykkelstøtte mæ på tide med første DLFP-episode LIVE fra Studenten på Høgskolen i Lillehammer!

Fredag 04.02 kl 09:00 var det duket for verdenspremiere på Fjollefrokost og Markus og Pål fra Den Lille Fjollepodden vartet opp med LIVE innspilling av episode 2 mens de oppmøte prøvde å spise frokosten sin uforstyrret.

I denne episoden fjoller gutta om «crowd work» og Pål bjuder på to historier som må gjøres om til vitser. I tillegg blir det en kjapp tur innom spalten kreativt metafjolleforum og det understrekes hvor idiotisk det er å ha live podcast før frokost.

Hver fredag i oddetallsuker gønner vi på med fjollefrokost på Studenten fra 09.00 til 10.30. Sett deg inn i Fjolls-Roycen og fjoll med!

Trykk play for å høre episoden her:

Den Lille Fjollepodden! Podcasten hvor det fjolles om det som fjolles kan, samtidig som vi aldri ikke tar fjoll på alvor. Vi analyserer fjoll, finner ut hvorfor det er fjollete og hvordan det eventuelt kan bli enda mer fjollete.

Ønsker du å lage podkast om noe? Studentredaksjonen Floka.no har eget studio på studiested Lillehammer, se her for mer informasjon eller send inn din kontaktinformasjon her.

Avatar photo

Markus Lunner

Reporter – Psykologistudent og podkastentusiast med stor interesse for medmennesker og personlige historier. Hvis du ikke ser meg intervjue noen, så finner du meg garantert på radiorommet. #gudoghvermann

Translate

EnglishFrenchGermanItalianNorwegianSpanish

Våre studentpodkaster!

Følg oss på Facebook eller Instagram

X