FLOKA Studentredaksjon

Fjollepodden – Episode 5

Hvordan havnet Pål på Først og Sist med Fredrik Skavlan? Er aprilsnarr egentlig gøy? Og har Martha noen tips og triks til fjolsa fra fjollepodden? Dette og myyyye mer får du svar på i ukens episode av Den Lille Fjollepodden!

Gutta fra DLFP er tilbake med en ny episode! Og for å feire fjollens dag, 1. April, har gutta i fjollepodden fått besøk av Lillehammers «Queen of Comedy», selveste Martha Kabatanchi!

Det nærmer seg generalprøve for Pål sitt første standupshow, og i den anledning prøver vi å få litt tips og triks fra Martha Kabatanchi. Hun har drevet med stand up i flere år og har mye bra kompetanse å dele med fjolsa i DLFP.

Det blir mye fjoll, latter og god s i dagens episode, så sleng deg i Fjolls-Roycen og bli med!

Trykk play for å høre episoden her:

Den Lille Fjollepodden! Podcasten hvor det fjolles om det som fjolles kan, samtidig som vi aldri ikke tar fjoll på alvor. Vi analyserer fjoll, finner ut hvorfor det er fjollete og hvordan det eventuelt kan bli enda mer fjollete.

Ønsker du å lage podkast om noe? Studentredaksjonen Floka.no har eget studio på studiested Lillehammer, se her for mer informasjon eller send inn din kontaktinformasjon her.

Avatar photo

Markus Lunner

Reporter – Psykologistudent og podkastentusiast med stor interesse for medmennesker og personlige historier. Hvis du ikke ser meg intervjue noen, så finner du meg garantert på radiorommet. #gudoghvermann

Translate

EnglishFrenchGermanItalianNorwegianSpanish

Våre studentpodkaster!

Følg oss på Facebook eller Instagram

X