FLOKA Studentredaksjon
Gutta fjoller.

Fjollefrokost på Studenten fredag 18.02 kl 09:00!

Bli med på Fjollefrokost på Studenten på fredag 18.02 kl 09:00!
Det blir live innspilling av Den Lille Fjollepodden på scenen med mye moro og mat for unga, så sleng deg i Fjolls-Roycen og bli med!

Pål og Markus fjoller om fjoll atter en gang på årets andre offisielle Fjollefrokost! For bare 30 kroner kan du spise til du sprekker og fjolle til du lekker!

Har Pål gjort leksene sine? Er svenskevitser golden fjoll eller fjollden goal? Og hva er det Pål har fjollet med i det siste? Dette og mye annet er det som skal fjolles med på fredag, så fjoll med!

Gikk du glipp av forrige episode? No worries! Trykk play her for å høre forrige gang gutta fra DLFP fjollet på scenen:

Den Lille Fjollepodden! Podcasten hvor det fjolles om det som fjolles kan, samtidig som vi aldri ikke tar fjoll på alvor. Vi analyserer fjoll, finner ut hvorfor det er fjollete og hvordan det eventuelt kan bli enda mer fjollete.

Ønsker du å lage podkast om noe? Studentredaksjonen Floka.no har eget studio på studiested Lillehammer, se her for mer informasjon eller send inn din kontaktinformasjon her.

Avatar photo

Markus Lunner

Reporter – Psykologistudent og podkastentusiast med stor interesse for medmennesker og personlige historier. Hvis du ikke ser meg intervjue noen, så finner du meg garantert på radiorommet. #gudoghvermann

Translate

EnglishFrenchGermanItalianNorwegianSpanish

Våre studentpodkaster!

Følg oss på Facebook eller Instagram

X