FLOKA Studentredaksjon

Filosofi og latex

Latex, filosofi, borgerlønn, meningen med livet og døden er bare noen av temaene som kommer til syne i denne nesten 2 timer lange episoden. God lytting!

I denne ukens episode av Gud & Hvermann snakker Markus med Gregorio Vazquez! Han er født og oppvokst i Mexico, men bor nå i Tyskland. Episoden blir derfor naturligvis på engelsk og gutta preiker om løst og fast, høyt og lavt.

Trykk play her:

Gud og Hvermann er en podcast hvor Markus Lunner snakker med gud og hvermann om alt fra gud til hverdagen. Konseptet baserer seg på at vi møter på mange mennesker hver dag uten å ta oss tid til å bli bedre kjent med hver enkelt. Hva skjer om du inviterer folk du såvidt har møtt til en ærlig samtale om livet og alt det innebærer? Det vil Markus finne ut av, og i denne podkasten inviterer han derfor gud og hvermann for å sette av en time til å bli bedre kjent.

Ønsker du å lage prodkast om noe? Studentredaksjonen Floka.no har eget studio på studiested Lillehammer, se her for mer informasjon.

Avatar photo

Markus Lunner

Reporter – Psykologistudent og podkastentusiast med stor interesse for medmennesker og personlige historier. Hvis du ikke ser meg intervjue noen, så finner du meg garantert på radiorommet. #gudoghvermann

Translate

EnglishFrenchGermanItalianNorwegianSpanish

Våre studentpodkaster!

Følg oss på Facebook eller Instagram

X