FLOKA Studentredaksjon

Fiks ferdig pakkeløsning for studentpodkast

Det har aldri vært lettere å lage en egen podkast, nå kan du få prøve og feile litt, oss studenter imellom, før du går «all-in».

Bilde: Lucas Alexander on Unsplash

Studentredaksjonen Floka.no har et studio med plass til fire studenter med alt utstyr vi trenger. Her kan dere spille inn podkast, laste den over til vår RSS hosting på Spotify med ditt eget brand under vår paraply. Da kan man prøve seg frem før man går «all in» og satser selv og det er nesten gratis!

Hva, kan du ikke noe om studio, sa du? Ikke no stress, Podkastredaktør Markus W. Lunner tar dere med inn i studio, viser dere hvordan man tar lydopptak, redigerer og massevis av triks og tips. Så får du høre deg selv på luften også, kanskje blir du bitt av basillen?

Hvilke fordeler har dette da?

  • Fritt bruk av studio, book studiotid på slutten av denne artikkelen
  • RSS.com hosting og Spotify podkast under Studentredaksjonen Floka.no
  • Rapporter med innsikt fra lyttertall og lesertall
  • Canva Pro til å lage design til markedsføring, som podkast-bilde, fremhevede bilder til digital markedsføring, collage osv.
  • Publisering på vår nettside og våre sosiale medier
  • Podkast episode på vår nettside
  • Seminar med andre studenter som ønsker å lage podkast eller allerede lager egen podkast for nettverk, tips, ideer og triks og gratis pizza
  • Bli med i Redaksjonen med ukentlig workshop for nettverk og enda flere tips, ideer og triks og gratis pizza ca en gang i måneden

Alt dette for bare kr. 50,- per student per semester (gjester er gratis)
*alle inntekter går uavkortet til drift av studio, som for eksempel innkjøp av mikrofoner, høretelefoner, teknisk utstyr osv.

Ta kontakt med oss på epost her om du har noen spørsmål eller bestill studio her:

Sikkerhetskode:
security code
Vennligst oppgi sikkerhetskoden:

Submit

Studentredaksjon - HINN - Floka

Studentredaksjonen

Studentredaksjonen Floka.no er studentportalen for og av studenter ved Høgskolen i Innlandet. Vi har den beste kulturkalenderen for studentene som samler alt som skjer inn i en kalender! Kom og spis kjeks med oss hver mandag fra 14:00 i Samlingspunktet ved Studenten Kaffebar!
Ta gjerne kontakt om du lurer på noe, send oss en epost her!

Translate

Våre studentpodkaster!

Følg oss på Facebook eller Instagram

X