FLOKA Studentredaksjon

Den Lille Fjollepodden – Episode 4

Markus og Pål har vært ute med skader, sykemeldinger, Covid-19 og uttallige andre dårlige unnskyldninger. Nå er fjolsa tilbake på scenen og klare for å metafjolle om fjoll atter en gang.

Er det greit å fjolle om alt? Hva er det som eventuelt ikke kan fjolles med? Er det morsomt med karakterer? Og hva er det Pål bjudar på? Dette er bare noen av spørsmålene fjollsa prøver å svare på i episode 4 av DLFP!

Hopp inn i Fjolls-Roycen og fjoll med!

Trykk play for å høre episoden her:

Den Lille Fjollepodden! Podcasten hvor det fjolles om det som fjolles kan, samtidig som vi aldri ikke tar fjoll på alvor. Vi analyserer fjoll, finner ut hvorfor det er fjollete og hvordan det eventuelt kan bli enda mer fjollete.

Ønsker du å lage podkast om noe? Studentredaksjonen Floka.no har eget studio på studiested Lillehammer, se her for mer informasjon eller send inn din kontaktinformasjon her.

Avatar photo

Markus Lunner

Reporter – Psykologistudent og podkastentusiast med stor interesse for medmennesker og personlige historier. Hvis du ikke ser meg intervjue noen, så finner du meg garantert på radiorommet. #gudoghvermann

Translate

EnglishFrenchGermanItalianNorwegianSpanish

Våre studentpodkaster!

Følg oss på Facebook eller Instagram

X