FLOKA Studentredaksjon

Aslak Simonsen – Prest på prøve i militæret

I ukens episode av Gud & Hvermann får vi besøk av feltpresten Aslak Elias Simonsen!

Aslak er nyutdannet prest og har nå blitt feltprest i militæret! En klok mann som er nysgjerrig på livet og alt det har å by på, og etter en fantastisk samtale første gangen (og eneste gangen) vi møttes var det derfor naturlig å invitere denne fascinerende mannen til podkasten.

I denne episoden snakker vi blant annet om livet som prest i militæret, zen buddhisme og norsk kultur. God lytting!

Trykk play her:

Gud og Hvermann er en podcast hvor Markus Lunner snakker med gud og hvermann om alt fra gud til hverdagen. Konseptet baserer seg på at vi møter på mange mennesker hver dag uten å ta oss tid til å bli bedre kjent med hver enkelt. Hva skjer om du inviterer folk du såvidt har møtt til en ærlig samtale om livet og alt det innebærer? Det vil Markus finne ut av, og i denne podkasten inviterer han derfor gud og hvermann for å sette av en time til å bli bedre kjent.

Ønsker du å lage podkast om noe? Studentredaksjonen Floka.no har eget studio på studiested Lillehammer, se her for mer informasjon eller send inn din kontaktinformasjon her.

Avatar photo

Markus Lunner

Reporter – Psykologistudent og podkastentusiast med stor interesse for medmennesker og personlige historier. Hvis du ikke ser meg intervjue noen, så finner du meg garantert på radiorommet. #gudoghvermann

Translate

EnglishFrenchGermanItalianNorwegianSpanish

Våre studentpodkaster!

Følg oss på Facebook eller Instagram

X