FLOKA Studentredaksjon

Å fylle 30 år, «Gud er god» og rare jobber

ukens episode av Gud & Hvermann får Markus besøk av Kim Torgersen! De snakker blant annet om hvordan det er å fylle 30 år, uttrykket «Gud er god» og deler erfaringer fra rare jobber de har hatt opp gjennom årene.

Blir man komfortabel med døden om man jobber på en kirkegård tidlig i tenårene? Er det greit å bo i kollektiv om du er 60 år? Og er det innafor å slå ned en bartender om du ikke får servert drinken du vil ha? Dette er bare noen av spørsmålene gutta prøver å få svar på i ukens episode.

Gud og Hvermann er en podcast hvor Markus Lunner snakker med gud og hvermann om alt fra gud til hverdagen. Konseptet baserer seg på at vi møter på mange mennesker hver dag uten å ta oss tid til å bli bedre kjent med hver enkelt. Hva skjer om du inviterer folk du såvidt har møtt til en ærlig samtale om livet og alt det innebærer? Det vil Markus finne ut av, og i denne podkasten inviterer han derfor gud og hvermann for å sette av en time til å bli bedre kjent.

Ønsker du å lage prodkast om noe? Studentredaksjonen Floka.no har eget studio på studiested Lillehammer, se her for mer informasjon.

Avatar photo

Markus Lunner

Reporter – Psykologistudent og podkastentusiast med stor interesse for medmennesker og personlige historier. Hvis du ikke ser meg intervjue noen, så finner du meg garantert på radiorommet. #gudoghvermann

Translate

EnglishFrenchGermanItalianNorwegianSpanish

Våre studentpodkaster!

Følg oss på Facebook eller Instagram

X