FLOKA Studentredaksjon

39 superhelter og mer enn 300 boller!!

Holy Moly, vi er jaggu glad i boller på campus Lillehammer. Det er bra, for de og et MEGADIGERT påskeegg fikk hele 39 studenter til å nominere noen, eller seg selv, til å ta verv i studentfrivilligheten!

Bilde: Crissy Jarvis on Unsplash

Studentfrivilligheten på campus Lillehammer består i dag av 28 studentgrupper og linjeforeninger, med to nye i oppstartsfasen 🙂 De fleste av de er på vei inn til Floka.no for kommunisere ut til studentene fra en kanal, her kan du se noen av gruppene under Lillehammer Studentsamfunn, sveip til høyre eller venstre.

Nå må vi prøve å få dere til å ta et av de ledige vervene som er igjen, slik at studentfrivilligheten kan fortsette å arrangere hundredevis av arrangementer for studentene hvert semester.

[jobs per_page=»30″ show_filters=»false»]

De gruppene har over 100 frivillige studenter i styrer og komiteer som arrangerer hundredevis av gratis, eller sterkt rabatterte, arrangementer for studentene hvert eneste semester. På grunn av korona har det vært vanskelig å finne kandidater å rekruttere til frivillige verv, det håper vi du kan hjelpe oss litt med, send gjerne videre til noen studenter du kjenner.

Tar du ballen?

Avatar photo

Line Løseth

Nettredaktør - vaksen student med interesse for reiseliv, strategi, destinasjonsutvikling, prosjektleiing, kommunikasjon, arrangement og marknadsføring. #nynorsktilverda

Translate

EnglishFrenchGermanItalianNorwegianSpanish

Våre studentpodkaster!

Følg oss på Facebook eller Instagram

X